Op welk telefoonnummer kunnen we u bereiken?
* Verplicht veld
Home / Tandarts angst / Behandelingen onder narcose

Behandelingen onder narcose

Tandarts angst

Heeft u angst voor de tandarts? Tandarts-Zorg heeft de oplossing hiervoor door tandartsbehandelingen onder sedatie of volledige narcose aan te bieden. Zo merkt u niets van uw tandarts behandeling!

Voor de tandarts behandelingen onder sedatie of volledige narcose werken wij samen met Medina Care. Zij beschikken over een groot en flexibel team van professionele anesthesisten. Deze anesthesisten zijn gediplomeerd en werken volgens de hoogst mogelijke standaarden, dit ten behoeve van uw veiligheid en comfort.

Tandarts behandelingen onder volledige narcoseBehandeling onder volledige narcose

Een behandeling onder volledige narcose verschilt ten opzichte van een behandeling onder sedatie. Bij een tandartsbehandeling onder volledige narcose kan een patiënt meerdere uren achter elkaar worden behandeld. Een voorbeeld van een tandartsbehandeling onder volledige narcose is het plaatsen van implantaten.
In samenwerking met onze geregistreerde anesthesisten zal onze ervaren tandarts uw gebit onder volledige narcose behandelen. U zult dan gedurende de behandeling in slaap worden gehouden met een narcosemiddel.  Zodra de behandeling is afgerond, wordt u wakker en kunt u na even rustig bijgekomen te zijn onder begeleiding weer naar huis.

Na de narcose behandeling

Na de narcose behandeling brengen wij u naar een kamer om daar goed wakker te worden. U kunt zich kort na de behandeling nog wat slap voelen. Zorg voor begeleiding de rest van de dag, het is namelijk absoluut niet toegestaan alleen naar huis te gaan. Een veel voorkomende bijverschijnselen na een narcose behandeling is irritatie in de keel. Keelpastilles of warme melk met honing kunnen de irritatie verminderen.

Is een narcose behandeling veilig?

Ja. Door de verbetering van de apparatuur, de moderne geneesmiddelen en een  goed opgeleide anesthesioloog is een narcosebehandeling veilig. Ondanks alle zorgvuldigheid kunnen er complicaties optreden, een allergische reactie is hiervan een voorbeeld. Deze complicaties hangen vaak samen met uw gezondheid. Om complicaties te voorkomen is het noodzakelijk om  de vragen op de medische vragenlijst zorgvuldig en juist in te vullen.

Meest bezocht: 

 

Ik had al langere tijd problemen met mijn gebit maar mij nooit laten behandelen. Via een kennis kwam ik uiteindelijk terecht bij TandartsZorg. Mijn ervaring met TandartsZorg is erg goed. Ze luisteren…

Mevr. Karin Epping Meer ervaringen »
Tandarts angst?

Meer dan 1 miljoen mensen hebben angst voor de tandarts en laten daarom een controlebezoek al jaren achterwege. Dit heeft uiteraard gevolgen voor uw gebit. TandartsZorg heeft dé oplossing, een tandartsbehandeling onder narcose. Lees hier meer over onze narcose tandarts.

Ervaren tandarts

In onze moderne tandartskliniek werken zeer ervaren tandartsen die gespecialiseerd zijn in het vak. Onder meer complexe gebitsrenovatie, wortelkanaalbehandelingen en implantaten behoren tot de expertise van onze tandartsen. Lees hier meer over onze tandartsen.

Tandartsbehandelingen

Bij TandartsZorg kunt u terecht voor alle mogelijke tandartsbehandelingen. Wij adviseren u graag in de beste oplossing voor uw gebit. De tandartsbehandelingen worden uitgevoerd met de modernste apparatuur. Bekijk welke tandartsbehandeling het best bij u past.

Uitgebreid consult

Tijdens een consult in onze tandartskliniek zal onze tandarts uw gebit beoordelen en een behandelplan opstellen om uw problemen aan te pakken. Tijdens het consult neemt de tandarts uitgebreid de tijd om uw gebitsproblemen goed in kaart te brengen. Maak een vrijblijvende afspraak voor een tandarts consult.

Nieuws | SITE MAP | Partners | Aanmelden Tandartsconsult | Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer | CONTACT

© 2014 TANDARTS-ZORG.NL. Assumburg 150, 1081 GC AMSTERDAM