Op welk telefoonnummer kunnen we u bereiken?
* Verplicht veld
Home / TandartsZorg

Waarom TandartsZorg?

Home

TandartsZorg is een van de modernste praktijken op het gebied van tandheelkunde in Nederland, die in staat zijn uw gebit tot in perfectie te behandelen.

Onze tandartsen zijn zeer deskundig en hebben al meer dan duizenden patiënten geholpen. Door deze ervaring zijn we in staat u een scala aan tandheelkundige behandelingen aan te bieden die uitgevoerd worden op de meest professionele manier. Zelfs met de meest complexe tandartsbehandelingen hebben wij ervaring. Een gezond en mooi gebit ziet er eenmaal mooier uit dan een mond met ontbrekende en scheve tanden. TandartsZorg adviseert u graag in de voor u meest geschikte tandartsbehandeling.

Ervaren tandartsen en modernste apparatuur

Onze jarenlange ervaring in combinatie met de modernste tandarts apparatuur en de beste technieken zullen ervoor zorgen dat uw gebit er weer goed en verzorgd uitziet. In de meeste gevallen volstaat één behandeling en hoeft u dus niet nog een keer terug te komen.
Behalve de ervaring van onze tandartsen zijn wij ook altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door lezingen en congressen bij te wonen en leren wij continu bij. Daarnaast zijn we aangesloten bij verscheidene tandartsassociaties die ons op de hoogte houden van de nieuwste veranderingen en aanbevelingen. Onze tandartsen bieden u een luisterend oor. Laat u daarom overtuigen en kies voor kwaliteit.

Waarom TandartsZorg

TandartsZorg onderscheidt zich door duidelijk te werk te gaan in onze ultramoderne tandartskliniek. De behandeling onder (gedeeltelijke) narcose is ook een reden waarom wij veel klanten voor ons kiezen. Wij vertellen u op basis van een tandarts consult precies waar u aan toe bent, u ontvangt binnen een aantal werkdagen na het consult een behandelplan met offerte. 

De tandartsen van TandartsZorg zijn gespecialiseerd in:

  • All on 4
  • Facing
  • Implantaten
  • Klikgebit
  • Kronen en bruggen
  • Wortelkanaalbehandeling
  • Narcose tandarts

Begrip voor angst voor de tandarts

We hechten een groot belang aan een goede vertrouwensrelatie met onze patiënten en bieden daarom een luisterend oor. Daarom behandelen we iedere patiënt op een bijzondere en persoonlijke manier. We hebben begrip voor het ongemakkelijke gevoel of de angst die patiënten bij tandarts kunnen hebben. Daarom doen we er alles aan om de tandartsbehandeling in onze praktijk voor u zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken zodat u met een positief gevoel de deur uitgaat. Bovendien vinden we het ook belangrijk dat u een veilig en zeker gevoel heeft bij een behandeling. Misschien helpen de ervaringen van andere klanten u over de streep te trekken of de voor en na foto's van behandelde patiënten.

Meest bezocht: 

 

Via een collega ben ik terecht gekomen bij TandartsZorg. Zij had daar een tandartsbehandeling ondergaan en het resultaat zag er heel natuurlijk uit. Ik had last van een aantal problemen en was…

Mevr. Jolanda de Vries Meer ervaringen »
Tandarts angst?

Meer dan 1 miljoen mensen hebben angst voor de tandarts en laten daarom een controlebezoek al jaren achterwege. Dit heeft uiteraard gevolgen voor uw gebit. TandartsZorg heeft dé oplossing, een tandartsbehandeling onder narcose. Lees hier meer over onze narcose tandarts.

Ervaren tandarts

In onze moderne tandartskliniek werken zeer ervaren tandartsen die gespecialiseerd zijn in het vak. Onder meer complexe gebitsrenovatie, wortelkanaalbehandelingen en implantaten behoren tot de expertise van onze tandartsen. Lees hier meer over onze tandartsen.

Tandartsbehandelingen

Bij TandartsZorg kunt u terecht voor alle mogelijke tandartsbehandelingen. Wij adviseren u graag in de beste oplossing voor uw gebit. De tandartsbehandelingen worden uitgevoerd met de modernste apparatuur. Bekijk welke tandartsbehandeling het best bij u past.

Uitgebreid consult

Tijdens een consult in onze tandartskliniek zal onze tandarts uw gebit beoordelen en een behandelplan opstellen om uw problemen aan te pakken. Tijdens het consult neemt de tandarts uitgebreid de tijd om uw gebitsproblemen goed in kaart te brengen. Maak een vrijblijvende afspraak voor een tandarts consult.

Nieuws | SITE MAP | Partners | Aanmelden Tandartsconsult | Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer | CONTACT

© 2014 TANDARTS-ZORG.NL. Assumburg 150, 1081 GC AMSTERDAM