Op welk telefoonnummer kunnen we u bereiken?
* Verplicht veld
Home / TandartsZorg / Tandheelkunde

Tandheelkunde

TandartsZorg

Het missen van tanden of kiezen in het gebit is niet alleen een functioneel, maar vaak ook een esthetisch probleem. Een gezonde rij witte tanden ziet er nou eenmaal mooier uit dan een gebit waarin tanden of kiezen missen.

Het ontbreken van tanden en kiezen in uw het gebit kunnen ernstige gevolgen hebben. De ontbrekende tanden zorgen ervoor dat de stabiliteit van uw gebit verzwakt. De aangrenzende tanden kunnen hierdoor bewegen waardoor ook deze tanden los komen te zitten. Uiteindelijk kunnen meer gaten ontstaan.

Doordat de stevigheid van uw gebit verdwijnt, zal ook de kwaliteit van uw kaakbot geleidelijk achteruit gaan. Blijft u hier te lang mee rondlopen, dan loopt u het risico dat uw kaakbot zo ver achteruitgaat dat het plaatsen van implantaten niet meer mogelijk is. Bovendien zorgt botverlies voor een verandering in de vorm van uw gezicht.

Om deze problemen te voorkomen is het verstandig om tijdig actie te ondernemen en eventueel een vrijblijvende afspraak te maken voor een consult. Bij TandartsZorg verhelpen wij graag uw gebitsproblemen zodat u het gemak kunt ervaren van een nieuw gebit en een stralende lach. Kom langs om de mogelijkheden voor uw gebit te bekijken.

Meest bezocht: 

 

Via een collega ben ik terecht gekomen bij TandartsZorg. Zij had daar een tandartsbehandeling ondergaan en het resultaat zag er heel natuurlijk uit. Ik had last van een aantal problemen en was…

Mevr. Jolanda de Vries Meer ervaringen »
Tandarts angst?

Meer dan 1 miljoen mensen hebben angst voor de tandarts en laten daarom een controlebezoek al jaren achterwege. Dit heeft uiteraard gevolgen voor uw gebit. TandartsZorg heeft dé oplossing, een tandartsbehandeling onder narcose. Lees hier meer over onze narcose tandarts.

Ervaren tandarts

In onze moderne tandartskliniek werken zeer ervaren tandartsen die gespecialiseerd zijn in het vak. Onder meer complexe gebitsrenovatie, wortelkanaalbehandelingen en implantaten behoren tot de expertise van onze tandartsen. Lees hier meer over onze tandartsen.

Tandartsbehandelingen

Bij TandartsZorg kunt u terecht voor alle mogelijke tandartsbehandelingen. Wij adviseren u graag in de beste oplossing voor uw gebit. De tandartsbehandelingen worden uitgevoerd met de modernste apparatuur. Bekijk welke tandartsbehandeling het best bij u past.

Uitgebreid consult

Tijdens een consult in onze tandartskliniek zal onze tandarts uw gebit beoordelen en een behandelplan opstellen om uw problemen aan te pakken. Tijdens het consult neemt de tandarts uitgebreid de tijd om uw gebitsproblemen goed in kaart te brengen. Maak een vrijblijvende afspraak voor een tandarts consult.

Nieuws | SITE MAP | Partners | Aanmelden Tandartsconsult | Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer | CONTACT

© 2014 TANDARTS-ZORG.NL. Assumburg 150, 1081 GC AMSTERDAM