Op welk telefoonnummer kunnen we u bereiken?
* Verplicht veld
Home / Behandelingen

Behandelingen

Home

Genieten van een stralend en mooi gebit? Onze tandartsen zijn gespecialiseerd in onderstaande tandartsbehandelingen.

Door een unieke, revolutionaire benadering van uw gebitsproblemen, is de tijd van een behandeling bij TandartsZorg veel korter. In sommige gevallen kan dit u zelfs maanden voordeel opleveren. Hieronder ziet u een kort overzicht van de meest toegepaste tandartsbehandeling.

All on 4

In één all on 4 tandartsbehandeling worden per kaak vier tot zes implantaten geplaatst. Op deze implantaten wordt een vaste brug van tanden en kiezen geplaatst. Hier kunt u meer informatie vinden over all on 4 tandartsbehandeling.
 

Facing

Een facing is het perfecte middel voor een stralend en gezond gebit. Er wordt een laagje of schildje over uw tand geplaatst waarmee de vorm of kleur van de tanden kunnen worden aangepast. U kunt kiezen uit een composiet of porseleinen facing. Hier kunt u meer informatie vinden over een facing.
 

Implantaten

Een implantaat is een zogenoemde kunstwortel. Deze kunstwortel is een schroef die tijdens de tandartsbehandeling wordt aangebracht in plaats van de afwezige tandwortel. Een implantaat is de oplossing voor mensen die tanden of kiezen missen. Klik hier voor meer informatie over implantaten.
 

Klikgebit

Een klikgebit is een kunstgebit die tijdens de tandartsbehandeling aan implantaten in uw mond wordt bevestigd. Het gaat hier niet om een los gebit, maar om een 'plaatje' met kunsttanden die aan uw boven- en/of onderkaak worden vastgemaakt. Klik hier voor meer informatie over het klikgebit.
 

Kronen en bruggen

Kronen en bruggen benaderen tot in detail de oorspronkelijke vorm en functie van een natuurlijke tand of kies, ze voelen natuurlijk en comfortabel aan. Het aanbrengen van kleefpasta's of moeite hebben met eten behoren tot de verleden tijd. Hier kunt u meer informatie vinden over kronen en bruggen.
 

Wortelkanaalbehandeling

Een wortelkanaalbehandeling is gericht om de bacterie die zich in het wortelkanaal bevindt te verwijderen en te voorkomen dat er weern een bacterie binnendringt. Een wortelkanaalbehandeling ook wel zenuwbehandeling of endodontische behandeling genoemd is vaak pijnvrij. Hier kunt u meer informatie vinden over een wortelkanaalbehandeling.

Meest bezocht: 

 

Ik had al langere tijd problemen met mijn gebit maar mij nooit laten behandelen. Via een kennis kwam ik uiteindelijk terecht bij TandartsZorg. Mijn ervaring met TandartsZorg is erg goed. Ze luisteren…

Mevr. Karin Epping Meer ervaringen »
Tandarts angst?

Meer dan 1 miljoen mensen hebben angst voor de tandarts en laten daarom een controlebezoek al jaren achterwege. Dit heeft uiteraard gevolgen voor uw gebit. TandartsZorg heeft dé oplossing, een tandartsbehandeling onder narcose. Lees hier meer over onze narcose tandarts.

Ervaren tandarts

In onze moderne tandartskliniek werken zeer ervaren tandartsen die gespecialiseerd zijn in het vak. Onder meer complexe gebitsrenovatie, wortelkanaalbehandelingen en implantaten behoren tot de expertise van onze tandartsen. Lees hier meer over onze tandartsen.

Tandartsbehandelingen

Bij TandartsZorg kunt u terecht voor alle mogelijke tandartsbehandelingen. Wij adviseren u graag in de beste oplossing voor uw gebit. De tandartsbehandelingen worden uitgevoerd met de modernste apparatuur. Bekijk welke tandartsbehandeling het best bij u past.

Uitgebreid consult

Tijdens een consult in onze tandartskliniek zal onze tandarts uw gebit beoordelen en een behandelplan opstellen om uw problemen aan te pakken. Tijdens het consult neemt de tandarts uitgebreid de tijd om uw gebitsproblemen goed in kaart te brengen. Maak een vrijblijvende afspraak voor een tandarts consult.

Nieuws | SITE MAP | Partners | Aanmelden Tandartsconsult | Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer | CONTACT

© 2014 TANDARTS-ZORG.NL. Assumburg 150, 1081 GC AMSTERDAM