Op welk telefoonnummer kunnen we u bereiken?
* Verplicht veld
Home / TandartsZorg / Tandarts apparatuur

Tandarts apparatuur

TandartsZorg

Op het gebied van tandtechniek werkt TandartsZorg uitsluitend met de modernste apparatuur en de beste materialen. Wij vinden het belangrijk om met state-of-the-art technologie te werken om de meest gecompliceerde tandartsbehandelingen uit te voeren.

3D CT-scan
Focused Field Cone Beam CT verschaft een driedimensionale weergave die de endodontoloog helpt een diagnose te stellen bij aandoeningen die niet duidelijk zichtbaar zijn op de tweedimensionale beelden. Deze beelden stellen onze endodontoloog in staat beter te zien wat er aan de hand is om daarna de behandeling daar op af te stemmen.


Ultrasone Technologie
Ultrasone technologie wordt, in combinatie met een microscoop, gebruikt om kalkvorming of andere verstoppingen binnen de tand waardoor de toegang tot de wortelkanalen belemmerd wordt, te verwijderen. Deze instrumenten worden ook gebruikt tijdens chirurgische ingrepen om de worteluiteinden op een zeer zorgvuldige manier schoon te maken.

Microscopen
Microscopen zorgen voor de beste visualisatie en verlichting van de interne situatie van het element. Dit stelt onze endodontoloog in staat zeer kleine of verkalkte wortelkanalen op te sporen, beletsels te verwijderen en kieren te beoordelen. Bevestigd aan de lens van onze microscoop zit een camera. Het is hiermee mogelijk zowel foto’s of filmpjes te maken van het pulpastelsel van het element.

OPG fotoOPG foto
Digitale röntgenfoto (OPG) Voor het opstellen van het uitgebreide behandelplan hebben wij een OPG foto (digitale panorama röntgenfoto) van uw gebit nodig. Bent u in het bezit van een recente OPG foto dan kunt u deze via de e-mail naar ons toesturen. Heeft u geen recente OPG foto, dan maken wij deze tijdens het consult voor u. 

 

De modernste apparatuur?
Maak een vrijblijvende afspraak

Meest bezocht: 

Over het resultaat en de prijs van mijn tandartsbehandeling ben ik zeer tevreden. Ik heb al veel kennissen doorgestuurd naar TandartsZorg. Iedereen in mijn omgeving is enthousiast over mijn nieuwe…

Mevr. Jessica Hage Meer ervaringen »
Tandarts angst?

Meer dan 1 miljoen mensen hebben angst voor de tandarts en laten daarom een controlebezoek al jaren achterwege. Dit heeft uiteraard gevolgen voor uw gebit. TandartsZorg heeft dé oplossing, een tandartsbehandeling onder narcose. Lees hier meer over onze narcose tandarts.

Ervaren tandarts

In onze moderne tandartskliniek werken zeer ervaren tandartsen die gespecialiseerd zijn in het vak. Onder meer complexe gebitsrenovatie, wortelkanaalbehandelingen en implantaten behoren tot de expertise van onze tandartsen. Lees hier meer over onze tandartsen.

Tandartsbehandelingen

Bij TandartsZorg kunt u terecht voor alle mogelijke tandartsbehandelingen. Wij adviseren u graag in de beste oplossing voor uw gebit. De tandartsbehandelingen worden uitgevoerd met de modernste apparatuur. Bekijk welke tandartsbehandeling het best bij u past.

Uitgebreid consult

Tijdens een consult in onze tandartskliniek zal onze tandarts uw gebit beoordelen en een behandelplan opstellen om uw problemen aan te pakken. Tijdens het consult neemt de tandarts uitgebreid de tijd om uw gebitsproblemen goed in kaart te brengen. Maak een vrijblijvende afspraak voor een tandarts consult.

Nieuws | SITE MAP | Partners | Aanmelden Tandartsconsult | Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer | CONTACT

© 2014 TANDARTS-ZORG.NL. Assumburg 150, 1081 GC AMSTERDAM