Op welk telefoonnummer kunnen we u bereiken?
* Verplicht veld
Home / Voor- en nacontroles

Voor- en nacontroles

Home

Heeft u interesse in één van onze tandartsbehandelingen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult bij onze tandarts.

Uitgebreid tandartsconsult

Tijdens het eerste consult maakt u kennis met onze tandarts die uw foto's en gebitsproblemen bekijkt. Ook zal de tandarts het behandelplan en de daarbij behorende kosten met u bespreken. TandartsZorg wil zich graag flexibiel opstellen naar de patiënten. Dit ziet u terug in de mogelijkheden voor een consult. Wij kunnen u een consult aanbieden op dinsdagavonden en op zaterdag. De kosten van het consult bedrag € 90,-. Er wordt tijdens het consult geen behandelingen uitgevoerd, u hoeft zich dus niet zenuwachtig te maken.

OPG foto

Voor het opstellen van het uitgebreide behandelplan hebben wij een OPG foto (digitale panorama röntgenfoto) van uw gebit nodig. Bent u in het bezit van een recente OPG foto dan kunt u deze via de e-mail naar ons toesturen. Heeft u geen recente OPG foto, dan maken wij deze tijdens het consult voor u.  De kosten hiervoor bedragen € 64,79.

Tandarts offerte

Na het tandarts consult ontvangt u binnen 2-3 werkdagen van onze tandarts een opmaat behandelplan indien u akkoord gaat met het behandelplan maken we in overleg een afspraak voor uw tandartsbehandeling in. Hierna kan er een kort consult plaatsvinden om uw eventuele vragen nog te beantwoordende en de behandeling te bevestigen.

Nacontrole tandartsbehandeling

De nacontroles van uw tandartsbehandeling zullen indien nodig plaatsvinden in Utrecht. We vinden het belangrijk om uw gebit ook na de behandeling goed in de gaten te houden. Indien u vragen heeft over uw tandartsbehandeling kunt u altijd contact met ons opnemen, naar aanleiding van uw vragen kunnen wij eventueel een nacontrole inplannen.

Meest bezocht: 

 

Wat een uitvinding een tandartsbehandeling onder narcose. Mijn angst voor de tandarts was zo groot dat ik op zoek ging naar een alternatief. Op internet las ik positieve verhalen over een behandeling…

Dhr. Anton Pels Meer ervaringen »
Tandarts angst?

Meer dan 1 miljoen mensen hebben angst voor de tandarts en laten daarom een controlebezoek al jaren achterwege. Dit heeft uiteraard gevolgen voor uw gebit. TandartsZorg heeft dé oplossing, een tandartsbehandeling onder narcose. Lees hier meer over onze narcose tandarts.

Ervaren tandarts

In onze moderne tandartskliniek werken zeer ervaren tandartsen die gespecialiseerd zijn in het vak. Onder meer complexe gebitsrenovatie, wortelkanaalbehandelingen en implantaten behoren tot de expertise van onze tandartsen. Lees hier meer over onze tandartsen.

Tandartsbehandelingen

Bij TandartsZorg kunt u terecht voor alle mogelijke tandartsbehandelingen. Wij adviseren u graag in de beste oplossing voor uw gebit. De tandartsbehandelingen worden uitgevoerd met de modernste apparatuur. Bekijk welke tandartsbehandeling het best bij u past.

Uitgebreid consult

Tijdens een consult in onze tandartskliniek zal onze tandarts uw gebit beoordelen en een behandelplan opstellen om uw problemen aan te pakken. Tijdens het consult neemt de tandarts uitgebreid de tijd om uw gebitsproblemen goed in kaart te brengen. Maak een vrijblijvende afspraak voor een tandarts consult.

Nieuws | SITE MAP | Partners | Aanmelden Tandartsconsult | Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer | CONTACT

© 2014 TANDARTS-ZORG.NL. Assumburg 150, 1081 GC AMSTERDAM