Op welk telefoonnummer kunnen we u bereiken?
* Verplicht veld
Home / Tandarts angst

Tandarts angst

Home

Voor wie angst voor de tandarts heeft is een behandeling onder narcose de oplossing. Wij zijn expert in tandheelkundige behandelingen voor angstige mensen. Meer dan een miljoen Nederlanders hebben angst voor de tandarts, 40% van de Nederlandse volwassenen zegt zelfs bang te zijn voor de tandarts.

Tandarts angst heeft vaak uitstel van de halfjaarlijkse controle tot gevolg, wat kan resulteren in verstrekkende gevolgen voor zowel de gezondheid als het sociale leven. Wanneer het tandartsbezoek wordt uitgesteld dan zijn problemen met tanden, kiezen en tandvlees niet te voorkomen.

Oorzaken van tandarts angst kunnen heel verschillend zijn en zijn meestal terug te voeren naar de jeugd. In veel gevallen heeft men het nodige te verduren gehad bij de (school) tandarts. In andere gevallen is de angst 'afgekeken' van de ouders of ligt de oorzaak in overdreven 'horrorverhalen' van vrienden of bekenden. De grootste oorzaak van tandarts angst is (het geluid van) de boor.

Tandarts angst? Ziet u ook enorm tegen de controle op?

Angst voor de tandarts? Tandartsbehandeling onder narcoseBij Tandarts-Zorg is tandarts angst niet nodig. Wij bieden angst patiënten de mogelijkheid om tandartsbehandelingen onder narcose te ondergaan.  Zo merkt u niets van uw tandarts behandeling! Tandarts-Zorg biedt twee vormen van behandeling aan: een behandeling onder sedatie, een lichte narcose (ook wel bekend als een behandeling onder een roesje) en een behandeling onder volledige narcose.

Voor deze behandelingen werken wij samen met professionele anesthesisten van Medina Care: zij beschikken over een groot en flexibel team. Deze anesthesisten zijn gediplomeerd en werken volgens de hoogst mogelijke standaarden, dit ten behoeve van uw veiligheid en comfort.

Tandartsconsult

Bent u bang voor de tandarts, maar wilt u niet met uw gebitsproblemen blijven lopen?
Maak dan een afspraak bij Tandarts-Zorg voor een tandartsconsult. Tijdens een 45 minuten durende consult in onze kliniek zal de tandarts uw gebitsproblemen duidelijk in kaart brengen.

Binnen 2 tot 3 werkdagen na het consult ontvangt u een offerte met daarin een behandelplan op maat voor uw nieuwe gebit. De kosten van het consult bedragen € 90,-

Wilt u van uw tandartsangst af en weer genieten van een stralend gebit?
Maak dan een afspraak voor een uitgebreid consult.

 

Meest bezocht: 

 

Over het resultaat en de prijs van mijn tandartsbehandeling ben ik zeer tevreden. Ik heb al veel kennissen doorgestuurd naar TandartsZorg. Iedereen in mijn omgeving is enthousiast over mijn nieuwe…

Mevr. Jessica Hage Meer ervaringen »
Tandarts angst?

Meer dan 1 miljoen mensen hebben angst voor de tandarts en laten daarom een controlebezoek al jaren achterwege. Dit heeft uiteraard gevolgen voor uw gebit. TandartsZorg heeft dé oplossing, een tandartsbehandeling onder narcose. Lees hier meer over onze narcose tandarts.

Ervaren tandarts

In onze moderne tandartskliniek werken zeer ervaren tandartsen die gespecialiseerd zijn in het vak. Onder meer complexe gebitsrenovatie, wortelkanaalbehandelingen en implantaten behoren tot de expertise van onze tandartsen. Lees hier meer over onze tandartsen.

Tandartsbehandelingen

Bij TandartsZorg kunt u terecht voor alle mogelijke tandartsbehandelingen. Wij adviseren u graag in de beste oplossing voor uw gebit. De tandartsbehandelingen worden uitgevoerd met de modernste apparatuur. Bekijk welke tandartsbehandeling het best bij u past.

Uitgebreid consult

Tijdens een consult in onze tandartskliniek zal onze tandarts uw gebit beoordelen en een behandelplan opstellen om uw problemen aan te pakken. Tijdens het consult neemt de tandarts uitgebreid de tijd om uw gebitsproblemen goed in kaart te brengen. Maak een vrijblijvende afspraak voor een tandarts consult.

Nieuws | SITE MAP | Partners | Aanmelden Tandartsconsult | Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer | CONTACT

© 2014 TANDARTS-ZORG.NL. Assumburg 150, 1081 GC AMSTERDAM