Op welk telefoonnummer kunnen we u bereiken?
* Verplicht veld
Home / Nieuws / Verzekeren voor de tandarts

Verzekeren voor de tandarts

Mondverzorging Quiz

In deze periode ontvangt iedereen een voorstel van zijn verzekeraar voor de polis in 2013. Een perfect moment om weer stil te staan bij de verzekering die u heeft afgesloten.

Tandartsverzekering

Tandartskosten van volwassenen vallen niet onder de basisverzekering. Laat u al jaren een ingreep achterwege vanwege de kosten? Stap over naar een ander pakket of een zorgverzekeraar die wel een vergoeding geeft voor uw gebitsproblemen. Let bij het afsluiten van een nieuwe verzekering op de volgende punten.

Keuze tandartsverzekering

- Premie en dekking: wat moet u betalen en wat krijgt u daarvoor terug?
- Dekking kosten controleafspraken: worden deze kosten gedekt?
- Keuzevrijheid: informeer goed of u zelf uw tandarts mag bepalen.
- Toegang: de verzekeraar heeft geen wettelijke acceptatieplicht voor de aanvullende verzekering.

Bekijk hier een overzicht van de mogelijkheden op het gebied van een verzekeraar voor de tandarts.

TandartsZorg

Een ander geval waarom u een tandartsbehandeling al jaren achterwege laat, is de angst voor een tandarts. Wij hebben  dé oplossing voor u: een behandeling onder (gedeeltelijke) narcose. Zo merkt u niks van de ingreep.  De behandeling onder narcose is een veilige ingreep mits alles zorgvuldig wordt gedaan. Moderne apparatuur, goed opgeleide anesthesioloog en het zorgvuldig invullen van de vragenlijst zijn eisen voor een veilige narcose behandeling.

Tandartsverzekering gekozen?
Maak een vrijblijvende afspraak

Tandartsbehandeling

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten behandelingen van implantaten tot aan wortelkanaalbehandelingen. Onze zeer ervaren tandarts staat te trappelen om met uw gebitsproblemen aan de slag te gaan. Wilt u ook genieten van een stralend en mooi gebit? Kom dan langs op een uitgebreid tandarts consult dan kunnen wij de mogelijkheden voor u bekijken

Over het resultaat en de prijs van mijn tandartsbehandeling ben ik zeer tevreden. Ik heb al veel kennissen doorgestuurd naar TandartsZorg. Iedereen in mijn omgeving is enthousiast over mijn nieuwe…

Mevr. Jessica Hage Meer ervaringen »
Tandarts angst?

Meer dan 1 miljoen mensen hebben angst voor de tandarts en laten daarom een controlebezoek al jaren achterwege. Dit heeft uiteraard gevolgen voor uw gebit. TandartsZorg heeft dé oplossing, een tandartsbehandeling onder narcose. Lees hier meer over onze narcose tandarts.

Ervaren tandarts

In onze moderne tandartskliniek werken zeer ervaren tandartsen die gespecialiseerd zijn in het vak. Onder meer complexe gebitsrenovatie, wortelkanaalbehandelingen en implantaten behoren tot de expertise van onze tandartsen. Lees hier meer over onze tandartsen.

Tandartsbehandelingen

Bij TandartsZorg kunt u terecht voor alle mogelijke tandartsbehandelingen. Wij adviseren u graag in de beste oplossing voor uw gebit. De tandartsbehandelingen worden uitgevoerd met de modernste apparatuur. Bekijk welke tandartsbehandeling het best bij u past.

Uitgebreid consult

Tijdens een consult in onze tandartskliniek zal onze tandarts uw gebit beoordelen en een behandelplan opstellen om uw problemen aan te pakken. Tijdens het consult neemt de tandarts uitgebreid de tijd om uw gebitsproblemen goed in kaart te brengen. Maak een vrijblijvende afspraak voor een tandarts consult.

Nieuws | SITE MAP | Partners | Aanmelden Tandartsconsult | Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer | CONTACT

© 2014 TANDARTS-ZORG.NL. Assumburg 150, 1081 GC AMSTERDAM