Op welk telefoonnummer kunnen we u bereiken?
* Verplicht veld
Home / Nieuws / Tandartsbehandeling onder narcose

Tandartsbehandeling onder narcose

Mondverzorging Quiz

Angst voor de tandarts? TandartsZorg heeft de oplossing. Het komt in Nederland staat vaker voor dat tandartsbehandelingen plaatsvinden onder een roesje of narcose, zo ook bij ons.

Bij TandartsZorg werken onze tandartsen in een uitgebreide tandheelkundige praktijk. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende gebitsrenovaties. Onze tandartsen gaan ervoor zorgen dat u weer een gezond gebit krijgt. Nadat uw gebit is gesaneerd zou u verder kunnen gaan met bijvoorbeeld kroon- en brugwerk of implantaten.

Narcose tandarts

Het verschil wat wij u kunnen aanbieden in vergelijking tot vele andere tandartsen is een behandeling onder narcose. Wij zorgen voor een veilige en pijnloze behandeling en daardoor hebben onze ervaren tandartsen alle tijd om hun werk te verrichten, zodat u weer onbezorgd kunt lachen. In onze kliniek werken wij uitsluitend samen met zeer goed opgeleide en zeer ervaren tandartsen.

Behandeld door ervaren tandartsen
Boek een vrijblijvend consult

Tandartsconsult

Wij plannen graag een tandartsconsult met u in om de mogelijkheden op het gebied van een tandartsbehandeling duidelijk in kaart te brengen. Tijdens het consult kunt u aangeven wat uw wensen zijn en is er uiteraard de mogelijkheid voor u om vragen te stellen. Er wat een behandelplan gemaakt om uw gebitsproblemen te verhelpen, daarbij staat vast dat alle behandelingen onder een roesje kunnen plaatsvinden. Geen angst en geen pijn. Schrijf van tevoren uw vragen op zodat u niks kunt vergeten.

Tandarts apparatuur

Wij vinden het belangrijk om met state-of-the-art apparatuur te werken, dit zal het resultaat van onze tandartsbehandeling verbeteren. Inmiddels zijn vele duizenden tandarts patiënten met succes bij ons behandeld. 

Via een collega ben ik terecht gekomen bij TandartsZorg. Zij had daar een tandartsbehandeling ondergaan en het resultaat zag er heel natuurlijk uit. Ik had last van een aantal problemen en was…

Mevr. Jolanda de Vries Meer ervaringen »
Tandarts angst?

Meer dan 1 miljoen mensen hebben angst voor de tandarts en laten daarom een controlebezoek al jaren achterwege. Dit heeft uiteraard gevolgen voor uw gebit. TandartsZorg heeft dé oplossing, een tandartsbehandeling onder narcose. Lees hier meer over onze narcose tandarts.

Ervaren tandarts

In onze moderne tandartskliniek werken zeer ervaren tandartsen die gespecialiseerd zijn in het vak. Onder meer complexe gebitsrenovatie, wortelkanaalbehandelingen en implantaten behoren tot de expertise van onze tandartsen. Lees hier meer over onze tandartsen.

Tandartsbehandelingen

Bij TandartsZorg kunt u terecht voor alle mogelijke tandartsbehandelingen. Wij adviseren u graag in de beste oplossing voor uw gebit. De tandartsbehandelingen worden uitgevoerd met de modernste apparatuur. Bekijk welke tandartsbehandeling het best bij u past.

Uitgebreid consult

Tijdens een consult in onze tandartskliniek zal onze tandarts uw gebit beoordelen en een behandelplan opstellen om uw problemen aan te pakken. Tijdens het consult neemt de tandarts uitgebreid de tijd om uw gebitsproblemen goed in kaart te brengen. Maak een vrijblijvende afspraak voor een tandarts consult.

Nieuws | SITE MAP | Partners | Aanmelden Tandartsconsult | Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer | CONTACT

© 2014 TANDARTS-ZORG.NL. Assumburg 150, 1081 GC AMSTERDAM