Op welk telefoonnummer kunnen we u bereiken?
* Verplicht veld
Home / Nieuws / Over TandartsZorg

Over TandartsZorg

Mondverzorging Quiz

Tandarts is één van de modernste praktijken op het gebied van tandheelkunde. Bij TandartsZorg worden gebitsproblemen in zeer korte tijd behandeld.

Gebitsrenovatie

De tandartsen van TandartsZorg zijn zeer deskundig en hebben al duizenden patiënten succesvol behandeld. Door de ervaringen van onze tandartsen zijn wij in staat u een scala aan tandartsbehandelingen aan te bieden. Gebitsrenovaties in de vorm van implantaten, all on 4 en klikgebit worden op de meest professionele manier uitgevoerd.

Tandartsen

De jarenlange ervaring van onze tandartsen in combinatie met de modernste en beste apparatuur zorgen voor een succesvolle aanpak van uw gebitsproblemen. De tandartsen van zullen door lezingen en congressen op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van tandheelkunde. Ook zijn zij aangesloten bij verscheidene tandartsassociaties die onze tandartsen op de hoogte houden van de nieuwste aanbevelingen.

Betaalbaar uw gebitsproblemen oplossen

In Nederland worden torenhoge prijzen gehanteerd door de tandartspraktijken. Het is mogelijk om u tot op bepaalde hoogte te verzekeren tegen deze kosten, helaas draait u nog steeds voor een groot deel van de kosten op. Door het grote aantal tandartsbehandelingen kunnen wij onze inkoop zeer scherp doen. Door de scherpe inkoopprijzen kunt u direct profiteren van een betaalbare tandartsbehandeling.

Behandeld door ervaren tandartsen
Boek een vrijblijvend consult

Na het inboeken van een vrijblijvend consult kon ik zeer vlot terecht voor een vervolg afspraak. Ik was opzoek naar een tandarts met veel ervaring en kwam terecht bij TandartsZorg. Wat een klantvriendelijk…

Dhr. Wouter van Vliet Meer ervaringen »
Tandarts angst?

Meer dan 1 miljoen mensen hebben angst voor de tandarts en laten daarom een controlebezoek al jaren achterwege. Dit heeft uiteraard gevolgen voor uw gebit. TandartsZorg heeft dé oplossing, een tandartsbehandeling onder narcose. Lees hier meer over onze narcose tandarts.

Ervaren tandarts

In onze moderne tandartskliniek werken zeer ervaren tandartsen die gespecialiseerd zijn in het vak. Onder meer complexe gebitsrenovatie, wortelkanaalbehandelingen en implantaten behoren tot de expertise van onze tandartsen. Lees hier meer over onze tandartsen.

Tandartsbehandelingen

Bij TandartsZorg kunt u terecht voor alle mogelijke tandartsbehandelingen. Wij adviseren u graag in de beste oplossing voor uw gebit. De tandartsbehandelingen worden uitgevoerd met de modernste apparatuur. Bekijk welke tandartsbehandeling het best bij u past.

Uitgebreid consult

Tijdens een consult in onze tandartskliniek zal onze tandarts uw gebit beoordelen en een behandelplan opstellen om uw problemen aan te pakken. Tijdens het consult neemt de tandarts uitgebreid de tijd om uw gebitsproblemen goed in kaart te brengen. Maak een vrijblijvende afspraak voor een tandarts consult.

Nieuws | SITE MAP | Partners | Aanmelden Tandartsconsult | Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer | CONTACT

© 2014 TANDARTS-ZORG.NL. Assumburg 150, 1081 GC AMSTERDAM