Op welk telefoonnummer kunnen we u bereiken?
* Verplicht veld
Home / Nieuws / Implantaten bij Tandarts Zorg

Implantaten bij Tandarts Zorg

Mondverzorging Quiz

Implantologie is het snelst groeiende onderdeel van de tandheelkunde op dit moment en heeft als doel één of meerdere tanden te vervangen door tandimplantaten. Een implantaat is een kunstwortel, deze vervangt de afwezige tandwortel en wordt met een schroef in de kaak vast gezet.

Hoe wordt een implantaat geplaatst?

Voorafgaand aan deze tandartsbehandeling wordt de kaak verdoofd. Op de plek waar een implantaat komt wordt het tandvlees losgemaakt zodat het kaakbot zichtbaar wordt. In het kaakbot wordt een gaatje geboord. Daarin wordt een implantaat geschroefd, waarna het tandvlees weer wordt gehecht. Tijdens één gebitsbehandeling kunnen meerdere implantaten worden geplaatst. Deze tandartsbehandeling is pijnvrij. Na de behandeling kan een zwelling ontstaan die kan worden tegengegaan door te koelen met ijs.

Voor wie zijn implantaten geschikt?

Wanneer is deze tandartsbehandeling geschikt voor u? Implantologie is een goede oplossing voor mensen die één of meerdere tanden of kiezen missen. Aan een implantaat kan ook een kunstgebit verankerd worden, zo bieden implantaten ook uitkomst voor mensen bij wie alle tanden en kiezen in de boven- en/of onderkaak ontbreken. Het plaatsen van een implantaat is een eenvoudige ingreep onder plaatselijke verdoving.

Behandeld door ervaren tandartsen
Boek een vrijblijvend consult

Kwaliteit van een implantaat

De kwaliteit van implantaten heeft de laatste jaren een sterke ontwikkeling meegemaakt. Door de vele onderzoeken en doorbraken op technisch gebied zijn alle aspecten van implantaten verbeterd. Dit is ook van toepassing op het materiaal waarvan de implantaten gemaakt worden, als de apparatuur waarmee implantaten worden geplaatst. Kennis en ervaring staan altijd voorop bij de kwaliteit van de behandeling. TandartsZorg werkt uitsluitend samen met ervaren tandartsen die gespecialiseerd zijn in het vak.

Boek een tandarts consult

Wilt u kijken wat de tandartsen van Tandarts Zorg voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak tandarts consult.

Na het inboeken van een vrijblijvend consult kon ik zeer vlot terecht voor een vervolg afspraak. Ik was opzoek naar een tandarts met veel ervaring en kwam terecht bij TandartsZorg. Wat een klantvriendelijk…

Dhr. Wouter van Vliet Meer ervaringen »
Tandarts angst?

Meer dan 1 miljoen mensen hebben angst voor de tandarts en laten daarom een controlebezoek al jaren achterwege. Dit heeft uiteraard gevolgen voor uw gebit. TandartsZorg heeft dé oplossing, een tandartsbehandeling onder narcose. Lees hier meer over onze narcose tandarts.

Ervaren tandarts

In onze moderne tandartskliniek werken zeer ervaren tandartsen die gespecialiseerd zijn in het vak. Onder meer complexe gebitsrenovatie, wortelkanaalbehandelingen en implantaten behoren tot de expertise van onze tandartsen. Lees hier meer over onze tandartsen.

Tandartsbehandelingen

Bij TandartsZorg kunt u terecht voor alle mogelijke tandartsbehandelingen. Wij adviseren u graag in de beste oplossing voor uw gebit. De tandartsbehandelingen worden uitgevoerd met de modernste apparatuur. Bekijk welke tandartsbehandeling het best bij u past.

Uitgebreid consult

Tijdens een consult in onze tandartskliniek zal onze tandarts uw gebit beoordelen en een behandelplan opstellen om uw problemen aan te pakken. Tijdens het consult neemt de tandarts uitgebreid de tijd om uw gebitsproblemen goed in kaart te brengen. Maak een vrijblijvende afspraak voor een tandarts consult.

Nieuws | SITE MAP | Partners | Aanmelden Tandartsconsult | Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer | CONTACT

© 2014 TANDARTS-ZORG.NL. Assumburg 150, 1081 GC AMSTERDAM