Op welk telefoonnummer kunnen we u bereiken?
* Verplicht veld
Home / Nieuws / Gebitsrenovatie bij Tandarts Zorg

Gebitsrenovatie bij Tandarts Zorg

Mondverzorging Quiz

TandartsZorg is één van de modernste tandartspraktijken op het gebied van tandheelkunde in Nederland. De tandartsen zijn zeer deskundig en hebben al duizenden patiënten succesvol geholpen. De ervaren tandartsen zijn in staat een scala aan tandartsbehandelingen uit te voeren op een professionele manier.

Niet goed poetsen, het niet laten controleren van tanden en kiezen en een slechte mondverzorging zijn van invloed op de gesteldheid van het gebit. Een (erfelijke) aandoening, een ongeval of medicijngebruik zijn ook toestanden waardoor het gebit kan verslechteren. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een gebitsrenovatie.

Wat is een gebitsrenovatie?

Bij een gebitsrenovatie wordt vaak gedacht aan het trekken van de eigen tanden en het laten aanmeten van een kunstgebit. Tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden om uw gebitsproblemen op te lossen en het gebit weer als nieuw te krijgen.

Implantaten

Een implantaat lijkt op een kunstwortel, het vervangt de aanwezige wortel en wordt door middel van een schroef in de kaak bevestigd. Een implantaat wordt gebruik om een kroon, brug of overkappingsprothese op te plaatsen.

Behandeld door ervaren tandartsen
Boek een vrijblijvend consult

Kronen en bruggen

Een duurzame vervanging van tanden en kiezen zijn kronen en bruggen. Deze benaderen uw eigen tanden qua vorm en functie. Er wordt gekozen voor een kroon wanneer de tanden niet groot genoeg zijn om een vulling te plaatsen. Zodra er ontbrekende tanden en/of kiezen zijn, zal gebruik gemaakt worden van een brug.

Een all on 4, kunstgebit of klikgebit worden toegepast bij personen die hun eigen tanden niet meer kunnen behouden. Het verschil tussen deze protheses ligt met name in het zelf wel of niet kunnen uitnemen van de tanden. Een klikgebit of klikprothese is een kunstgebit die aan implantaten in uw mond wordt bevestigd. Tijdens een All on 4 tandartsbehandeling worden er per kaak vier tot zes implantaten geplaatst.

Tandarts consult bij TandartsZorg

Tijdens een tandarts consult kan de tandarts van TandartsZorg een behandelplan opstellen om te kijken welke oplossing het beste is voor uw gebitsprobleem. Er wordt nauwkeurig gekeken of er tanden gespaard kunnen worden, of dat het gehele gebit vernieuwd zal moeten worden.

Ik had al jaren last van problemen met mijn gebit. Mijn tanden stonden scheef en mijn tandvlees was continu geïrriteerd. Omdat ik angst voor de tandarts had was ik al vele jaren niet bij mijn…

dhr. Erik Broekhout Meer ervaringen »
Tandarts angst?

Meer dan 1 miljoen mensen hebben angst voor de tandarts en laten daarom een controlebezoek al jaren achterwege. Dit heeft uiteraard gevolgen voor uw gebit. TandartsZorg heeft dé oplossing, een tandartsbehandeling onder narcose. Lees hier meer over onze narcose tandarts.

Ervaren tandarts

In onze moderne tandartskliniek werken zeer ervaren tandartsen die gespecialiseerd zijn in het vak. Onder meer complexe gebitsrenovatie, wortelkanaalbehandelingen en implantaten behoren tot de expertise van onze tandartsen. Lees hier meer over onze tandartsen.

Tandartsbehandelingen

Bij TandartsZorg kunt u terecht voor alle mogelijke tandartsbehandelingen. Wij adviseren u graag in de beste oplossing voor uw gebit. De tandartsbehandelingen worden uitgevoerd met de modernste apparatuur. Bekijk welke tandartsbehandeling het best bij u past.

Uitgebreid consult

Tijdens een consult in onze tandartskliniek zal onze tandarts uw gebit beoordelen en een behandelplan opstellen om uw problemen aan te pakken. Tijdens het consult neemt de tandarts uitgebreid de tijd om uw gebitsproblemen goed in kaart te brengen. Maak een vrijblijvende afspraak voor een tandarts consult.

Nieuws | SITE MAP | Partners | Aanmelden Tandartsconsult | Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer | CONTACT

© 2014 TANDARTS-ZORG.NL. Assumburg 150, 1081 GC AMSTERDAM