Op welk telefoonnummer kunnen we u bereiken?
* Verplicht veld
Home / Nieuws / Behandelingen bij TandartsZorg

Behandelingen bij TandartsZorg

Mondverzorging Quiz

Bent u opzoek naar het beste voor uw tanden? Bij onze tandartskliniek in Hilversum komt u langs op een tandarts consult. Tijdens dit consult worden uw tandproblemen bekeken en wordt er een opmaat behandelplan samengesteld. Binnen een aantal dagen ontvangt u van ons een offerte en kunt u kiezen voor een tandartsbehandeling in Turkije. De tandartsen van TandartsZorg zijn in staat alle voorkomende tandartsbehandelingen uit te voeren..

Implantaten

Bij een implantaat tandartsbehandeling wordt een kunstwortel in de mond verplaatst die de afwezige tandwortel vervangt. Een implantaat dient als houvast voor een kroon, brug of prothese. Een implantaat is een goede oplossing voor mensen die één of meerdere tanden of kiezen missen.

Facings

Tijdens een facing tandartsbehandeling wordt een laagje of schildje gemaakt waarmee de vorm of kleur van uw tand verandert kan worden, dit verfraaid het uiterlijk van het gebit. Facings zijn geschikt voor iedereen die gezonde en sterke tanden heeft, maar ontevreden over hoe het gebit eruit ziet. Een facing is een perfect middel om een uw gebit mooi en stralend te maken.

Klikgebit

Een klikgebit is voor mensen die weinig te geen tanden hebben. Een klikgebit is een kunstgebit die aan implantaten in uw mond wordt bevestigd. Het gebit ziet eruit als een brug en niet als een kunstgebit. Het verschil met een brug is echter dat een klikgebit losgemaakt kan worden voor het reinigen.

All on 4

Een all on 4 tandartsbehandeling waarbij een volledige gebitrenovatie wordt uitgevoerd met behulp van vier tot zes implantaten (per kaak). In slecht één dag wordt u voorzien van een nieuw gebit. De tandartsbehandeling met deze techniek is zeer aantrekkelijk geprijsd.

Kronen en bruggen

Bij de tandartsbehandeling kronen en bruggen worden tot in detail de oorspronkelijke vorm en functie van de natuurlijke tand of kies benaderd. Een kroon is een kapje van metaal en/of porselein dat precies over de afgeslepen tand of kies past.

Behandeld door ervaren tandartsen
Boek een vrijblijvend consult

Na het inboeken van een vrijblijvend consult kon ik zeer vlot terecht voor een vervolg afspraak. Ik was opzoek naar een tandarts met veel ervaring en kwam terecht bij TandartsZorg. Wat een klantvriendelijk…

Dhr. Wouter van Vliet Meer ervaringen »
Tandarts angst?

Meer dan 1 miljoen mensen hebben angst voor de tandarts en laten daarom een controlebezoek al jaren achterwege. Dit heeft uiteraard gevolgen voor uw gebit. TandartsZorg heeft dé oplossing, een tandartsbehandeling onder narcose. Lees hier meer over onze narcose tandarts.

Ervaren tandarts

In onze moderne tandartskliniek werken zeer ervaren tandartsen die gespecialiseerd zijn in het vak. Onder meer complexe gebitsrenovatie, wortelkanaalbehandelingen en implantaten behoren tot de expertise van onze tandartsen. Lees hier meer over onze tandartsen.

Tandartsbehandelingen

Bij TandartsZorg kunt u terecht voor alle mogelijke tandartsbehandelingen. Wij adviseren u graag in de beste oplossing voor uw gebit. De tandartsbehandelingen worden uitgevoerd met de modernste apparatuur. Bekijk welke tandartsbehandeling het best bij u past.

Uitgebreid consult

Tijdens een consult in onze tandartskliniek zal onze tandarts uw gebit beoordelen en een behandelplan opstellen om uw problemen aan te pakken. Tijdens het consult neemt de tandarts uitgebreid de tijd om uw gebitsproblemen goed in kaart te brengen. Maak een vrijblijvende afspraak voor een tandarts consult.

Nieuws | SITE MAP | Partners | Aanmelden Tandartsconsult | Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer | CONTACT

© 2014 TANDARTS-ZORG.NL. Assumburg 150, 1081 GC AMSTERDAM